Believe - Akustisk

Hej godingar!
Det är måndag och jag har precis mixat färdigt min akustiska verision av Believe. Den ska skickas in till skolans låtskrivartävling. Låten som vinner ska alla musikproducenter göra en remix på. Musikproducenten som gör den bästa remixen får hänga med låtskrivaren till en fet studio i stockholm och spela in vinnarlåten med en proffsproducent! Riktigt coolt är det, hoppas på att det går bra!
Vad tycker ni om sticket?

Believe - Avslut

Tjena vänner!
Idag har jag haft en grym dag i skolan. Med ångest inför fransk-intervjun med Linda gick jag till skolan och fick reda på att hon är sjuk! Må hon krya på sig den stackaren, men det var skönt att slippa grillningen! Det slog mig alldeles särskilt idag efter en härlig dag att jag är väldigt lyckligt lottad med goa vänner, familj och en härlig tjej! Det ska jag tacka Gud för. Något annat han bör tackas för är att jag i princip mitt i all lycka har lyckats skriva ett avslut till Believe som kommer här!
Har ni några förslag på förbättringar?

Believe! - Refräng plus vers två

Hej kära vänner!
Jag vill börja med att tacka Sandra Carlqvist som tidigare ikväll sa åt mig att fortsätta skriva på Believe! Vill ni att jag fortsätter på någon låt jag laddar upp här får ni säga det, annars börjar jag bara på nytt, det är så jag fungerar. Nu har jag skrivit en refräng och andra versen, hoppas ni gillar det!
Vad handlar låten om har jag blivit frågad ett antal gånger, och jag vet faktiskt inte vad jag ska svara, vad tror ni låten handlar om?

Believe!

Tjena!
Vilar upp mig efter gårdagens galna spelning med Remember Ally(Stort tack till den fantastiska publiken) genom att sitta komponera lite vokaler till den nya låten. Här får ni ett litet smakprov på hur versen låter!
Tveka inte att kommentera vad ni tycker, ska jag ändra något? Jag lägger upp låten här för att få höra något om den, förstår ni!