Remember Allys nya singel!

Hallå igen! Denna lata dag till ära(som jag för övrigt har tillbringat med att få min lilla hemmastudio att fungera) vill jag dela med mig av en snabb produktion som jag aldrig hade klarat av utan bandets käre trummis August "Legenden" Svärdström! Bara njut och ta till er detta budskap(man måste lyssna noga för att förstå vad som sägs) i väntan på att RA släpper sin nya singel! Gitarrerna spelas in just i detta ögonblick, nästan. Njut, bara njut! (Jag har namnsdag idag).

Lucia och Chris Medina

Idag hade vi Luciarep i skolan hela dagen. Det var ansträngande. Trötta och stressade lämnade jag och Hanna skolan(hon hade brottom till sin massage) och gissa vem vi träffar i trapphuset? Ingen mindre är Chris Medina, i egen hög person! En helt vanlig dag på Rytmus säger jag bara..

Ska upp 04:30 imorgon för att ta mig ut till Lindholmen där vi ska genrepa lucia-låtarna och sedan ha ett några gig. Det blir segt att gå upp så tidigt, men samtidigt kul!
Ha en fortsatt go kväll!

Partillerocken

Gokväll kära vänner!

Detta blir ett kort inlägg eftersom Franskan börjar 8:15 imorgon! Semi-finalen i Partillerocken gick inte riktigt som planerat. Missöden i form av till exempel avspelade strängar får jag själv villigt ta på mig. Även om vi inte gick vidare till final måste jag säga att jag trots allt är nöjd. Vår nya låt Rewind gick riktigt bra, klicka länken så får ni höra!

Nu ska jag sova, taggar Franska och Ensamble imorgon!

Gonatt!


Gitarrlektion med Johnossi !

Sitter efter en kort skoldag som endast inehöll en timma musikteori samt lite matte och förbereder Söndagens gitarrlektion. Jacob Henkelman vill lära sig att spela Johnossi så nu blir det till att planka gitarrplock säger jag bara!  Har inte lyssnat mycket på Johnossi innan men nu när jag är så illa tvungen måste jag säga att det är någon riktigt talangfull snubbe som har skrivit "Man Must Dance"!

Så småningom ska jag och min käresta lyssna till klassisk musik på Dergårdsteatern. August, bandets trummis kör en alternativ karriär som symfoni-slagverkare! Det ska bli gött att höra!